Възникна любопитен казус около срещата на руския президент Владимир Путин

...
Възникна любопитен казус около срещата на руския президент Владимир Путин
Коментари Харесай

Срещата на Путин със стюардеси – истина или монтаж?

Възникна любопитен проблем към срещата на съветския президент Владимир Путин с работещи в държавната самолетна компания " Аерофлот ". Появилите се фрагменти от нея провокираха дискусия дали срещата е действителна, или става въпрос за монтаж.

Според формалната информация от Русия Путин се е срещнал с дамите, с цел да пие чай с тях и да ги успокои по отношение на ситуацията със възбраната за полети, а също по този начин и да каже някои свои мисли за протичащото се в Украйна.

През последните седмици съветският президент не се беше появявал толкоз близо, седнал на стол до хора. Той стоеше на голяма маса със сериозна отдалеченост сред него и хората, с които разговаряше. На тази среща обаче се вижда тъкмо противоположното.

Спекулациите са дали тази намира се е осъществила и дали фрагментите не са снимани на така наречен „ зелен екран “. По-наблюдателните видяха на кадър от „ Русия 24 “ по какъв начин ръката на Путин минава през микрофона, който от своя страна също е чудноват - транспарантен.

Анализатори разясняват дали по чайниците, които са пред съветския президент и дамите, има отражение на действително присъстващи хора.

Дали обаче става въпрос за дезинформация – можем единствено да гадаем.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР