Възмутена от недоброжелателите си е Валя Балканска. Голямата народна певица

...
Възмутена от недоброжелателите си е Валя Балканска. Голямата народна певица
Коментари Харесай

Посегнаха и на Валя Балканска

Възмутена от недоброжелателите си е Валя Балканска. Голямата национална певица станала жертва на душмани, които пуснали противен слух по неин адрес, обвързван със здравословното ѝ положение. Родопският славей се жалва, че анонимни зложелатели разказали, че тя била претърпяла случай, при който си счупила грубо ръката и била призната по неотложност в болница, съобщи Ретро.

Слухът се популяризирал със скоростта на светлината и стигнал даже до фамилията и околните на Валя. През това време тя била още веднъж на присъединяване. " С ансамбъла пътуваме за концерт в Благоевград – не ме не помнят и постоянно ме вземат с тях. Четири пъти хората в салона се изправяха на крайници. Четири пъти! И до момента в който пътувам, синът ми звъни и пита – майко, къде си. Викам – пътувам за концерт. Ама нали си със счупена ръка – ме пита. Излишно основават проблеми на хората. И да съм паднала, за какво го правиш на покруса? За мен все нещо си измислят. Не мога да ви опиша какъв брой народ ми се обади да ме пита. И аз на всички изяснявам, че няма такова нещо. Защо стресират хората? Аз разбирам да е правилно, само че като не е “, ядосва се родопчанката.

Тя не за пръв път става жертва на подправени вести, само че най се разгневявала, когато те били свързани със здравето ѝ и по този начин тревожели неоснователно нейните най-близки родственици. Преди време Валя подозираше, че е допустимо колежки, които ѝ завиждат за голямата национална обич, да са в дъното на сплетните. В сходна обстановка през лятото се оказа и естрадната легенда Стефка Берова, за която хора от музикалната колегия пък пуснали менте новината, че била с инфаркт в реанимация, борейки се за живота си, до момента в който тя се радваше на слънцето в Рим.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР