Възмутена дама се свърза с Varna24.bg, за да сподели, че

...
Възмутена дама се свърза с Varna24.bg, за да сподели, че
Коментари Харесай

Варненка избухна: Идва ми да изям някой от Енергото и да му изплюя връзките

Възмутена дама се свърза с Varna24.bg , с цел да показа, че е вбесена от начислена сметка от 75 лева в необитаваното й жилище във Варна. Жената живее от дълги години в чужбина, а апартаментът и стои празен и заключен. 
"Плащам по един-два лв. за СОТ-а. През август тази година смениха електромерите от Енергото. Някой доста "кадърен " чиновник е развалил екрана на моя електромер и показанията не се четат. 
Издирвали ме два месеца, като се върнах във Варна неотдавна незабавно се обадих на Енерго-Про. Направихме протокол, само че в това време ми дойде сметка за интервала от 8 юли до 7 август в размер на 75,66 лева Това за време, в което и муха не е имало в жилището ми. Сметката би трябвало да платя до 10 януари 2018 година, а начислената ел. сила била за подобен интервал от предходната година. 
Миналата година по това време синът ми се прибра със фамилията си от чужбина и отседна в жилището ми и тогава фактически имаше такава сметка, само че за употребена електрическа енергия. На какво съображение сега се начислява тази сума? Било политика на компанията. А аз запитвам за какво да заплащам за нещо, което не съм употребила? 
Толкова се ядосах, че ми идваше да изям някой от Енергото и да му изплюя връзките. Със сигурност юристът ми ще се заеме със случая. Бия път от Германия, заплащам близо 300 евро за билети, с цел да повеждам борба с вятърни мелници тук. Да не приказваме, че съм в шок, откакто отидох на мои близки на посетители отвън Варна. Два дни нямаше ток в обитаемото място, където гостувах, обслужвано също от Енерго-Про. Никой не беше уведомил хората, че ще се прави някаква профилактика или каквото и да било там. Има фамилии, които се отопляват на ток с дребни деца, това е цялостно безсрамие. ", изля гневът си дамата, привикнала с годините на надалеч по-уреден живот в странство. 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР