Възмущението е продиктувано след публикуван клип в социалните мрежи, показващ

...
Възмущението е продиктувано след публикуван клип в социалните мрежи, показващ
Коментари Харесай

Рибари са притеснени заради забранен достъп до „Болата“, готвят протести

Възмущението е подбудено след оповестен клип в обществените мрежи, показващ полицейски автомобил на пътя, водещ до залива и джука възбрана от длъжностното лице за стигане до морето.

 

Заливът „ Болата “ е част от предпазена околност „ Степите “ и паркирането на коли, кемпери и каравани върху плажната линия е строго неразрешено. 

 

Рибарите са недоволни от следващия случай, в който им се не разрешава достъпа до „ Болата “, защото това, по техни думи, е единственото място, на което могат да пуснат лодките си в морето, сподели Виктор Лучиянов от Балчик.

 

От ОД на Министерство на вътрешните работи Добрич изрично отхвърлиха да е издадена сходна заповед и означиха, че са изпратили патрулна кола, която да направи инспекция на място и да сформира констативни протоколи, в случай че има извършители, паркирали на плажната линия. Няма изясненост за какво полицейският автомобил е препречил пътя към залива.  

 

Рибарите показаха подготвеност да блокират пътя от село Българево към Калиакра, в случай че не им бъде обезпечен достъп до морето.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР