Възможността за освобождаването на двамата български моряци от пленения кораб

...
Възможността за освобождаването на двамата български моряци от пленения кораб
Коментари Харесай

Над Черноморието преди обяд ще преобладава слънчево време

Възможността за освобождението на двамата български моряци от пленения транспортен съд " Галакси лийдър " ще бъде прегледана. Това e декларирал за " Маритайм.бг " представителят на придвижването на хутите " Ансар Аллах " Насрадин Алмер.

Той твърди, че йеменските бунтовници нямат нищо срещу България и страните, които не демонстрират експанзия в Газа. Пред изданието Насрадин Алмер - ръководител на борда на шефовете на осведомителната организация на " Ансар Аллах ", споделя, че в събота е бил при моряците от " Галакси лийдър ", те били в чудесно положение и имали опция да беседват с околните си.
 
Пред Александър Тодоров от Меритайм.бг изясни, че поддържат връзка с придвижването " Ансар Аллах " седмица след задържането на кораба. По думите му и все още плавателният съд се намира северно от пристанище Ходейда, на който капитанът и старши помощник-капитанът са българи.

Александър Тодоров посочи, че по думите на Амер моряците са добре и е позволена връзка сред тях и техните близки на брега.

" След като предадохме апел от фамилиите за освобождение на моряците, Амер съобщи, че този въпрос по всяка възможност ще бъде прегледан на най-високо равнище в придвижване " Ансар Аллах " защото хутите схващат, че моряците нямат никакво касателство с това, което се случва в Ивицата Газа, което по думите му е геноцид! Също по този начин Амер съобщи, че блокадата на Червено море и Баб ел Мандеб, която бе наложена от тях на кораби, свързани с Израел продължава да е в действие, макар въздушните удари от страна на Съединени американски щати и Англия ", съобщи Александър Тодоров от Маритайм.бг.

По думите му Амер е декларирал, че европейските водачи би трябвало да окажат напън над Израел за прекъсване на кръвопролитията в Газа.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР