Възможността да няма сделка за Брекзит“ е над 50%. Това

...
Възможността да няма сделка за Брекзит“ е над 50%. Това
Коментари Харесай

Източници от ЕС: 50/50 шанс да няма сделка за „Брекзит“, Лондон се проваля, предстои икономически шок!

Възможността да няма договорка за „ Брекзит “ е над 50%. Това настояват източници от Европейски Съюз. Джонатан Лис, заместник-директорът на групата за въздействие Британско въздействие изясни, че сега формалните лица „ създават подробна оценка на последствията “ от неналичието на договорка и какъв резултат това ще има върху Европейски Съюз, написа в. " Метро ". Той сподели, че те са му споделили: „ Високопоставените публични лица в Европейски Съюз в този момент правят оценка шанса за крах при реализиране на договорка на над 50%. Те правят оценка какви ще са следствията за Европейски Съюз “.

В серия от постове в Туитър Лис сподели, че високопоставени публични лица са му споделили, че пробив в договарянията през декември е „ малко евентуален “, освен това Англия „ се е отметната “ от гаранциите за европейските жители. Лис написа още, че одеве се е върнал от срещи в Брюксел и има „ някои много неприятни вести “.

„ Британското държавно управление знае всичко това, за злощастие. Те го отхвърлят. Но какво ще стане, в случай че то в действителност подложи на тестване Европейски Съюз? “, посочи той.

„ Ако не бъде реализирано съглашение през декември, идната опция за старт на договарянията е през март. Това ни остава единствено 7 месеца за постигането на договорка. Те не желаят, те не могат. Всичко това значи, че ние вървим към рецесия и стопански потрес – през декември или януари, в случай че Англия не се осъзнае. Официалните лица в Европейски Съюз не мислят, че английското държавно управление работи за националните ползи, по-лошо, там считат, че Мей и Дейвис не схващат процеса, или какво би означавало, в случай че няма договорка “, написа той в серия от постове в Туитър.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР