Възможно ли е обвиненият за жестокото убийство на бизнесмена от

...
Възможно ли е обвиненият за жестокото убийство на бизнесмена от
Коментари Харесай

Горещи новини около жестокия убиец на бизнесмена от Звиница

Възможно ли е упрекнатият за жестокото ликвидиране на предприемача от Звиница Салиф Тефик – 19-годишният Стоян Бъдев, да е психологично болен?

Отговор на този въпрос ще даде съдебно-психологична и психиатрична експертиза. Решението е на Окръжния съд в Ямбол, съобщи 24rodopi.com.

Бъдев не помнел дали е пробол 26 пъти смъртоносно Тефик.



Защитникът на потърпевшите, юрист Ясен Сариев, не разяснява в елементи последното правосъдно съвещание. Той бе сбит: „ Ще настояваме за най-тежкото наказване – пожизнен затвор, защото действието е извънредно тежко, а причинителят е с извънредно висока степен на социална заплаха, заради което е арестуван под стража “.

Зверското ликвидиране на 42-годишния предприемач Салиф Тефик от кърджалийското село Звиница раздруса България при започване на пролетта. Той живеел от години в пограничното градче Елхово, където имал бизнес.

Убийството било осъществено във вечерта на 2 април. Тялото на Салиф е намерено с голям брой прободни рани от нож. Задържан за убийството е 19-годишният Стоян Бъдев. Майката на младежа работила в заведението на кърджалиеца.

Стоян Бъдев беше арестуван след траяло часове наред търсене след известие на телефон 112 от 23.30 часа на 2 април от жилището на родителите му в граничното градче.



При идването си на мястото на престъплението служителите на реда разкрили надупченото с кухненски нож тяло на Салиф, при който от няколко години насам работели Стоян и майка му Таня. Заедно с тях бил и брачният партньор й, който обаче декларирал че не знае детайлности, тъй като при абсурда бил на втория етаж на фамилното жилище.

Младеж е бил открит посред равнища край пътя от Елхово за Ямбол.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР