Възможно ли е една от най-богатите и известни италиански фамилии

...
Възможно ли е една от най-богатите и известни италиански фамилии
Коментари Харесай

Мрачните тайни на семейство Версаче – лукс, наркотици и скандали

Възможно ли е една от най-богатите и известни италиански семейства в миналото да спре да буди любознанието и интереса ни? Не и в случай че приказваме за именитото семейство Версаче – кралете на лукса, хубостта и абсурда.

Историята на една от най-големите фешън къщи в света не е просто история за неспирния напредък на богатите . И починалият Джани Версаче , и неговата сестра и наследница Донатела минават през тествания и доста компликации, с цел да се трансфорат в кралете на модата, които познаваме през днешния ден, написа.

А в попаднахме на вълнуващата биографична лента „ Модна къща Версаче “, която наблюдава трагичния път на Донатела, до момента в който се пробва да поеме контрола над компанията след жестокото ликвидиране на брат си.

Само на 22 години, преди малко изгубила обичания си брат, Донатела се сблъсква с отрицание, интриги и предубеждения, които я тласкат по рисковия път на зависимостите. И в случай че мислите, че нейната история е единствената мрачна загадка на Версаче, несъмнено грешите.

Биографичният филм „ Модна къща Версаче “, който можете да изгледате на един мирис в ТВ платформата на EON, несъмнено ще открехне завесата към един свят, който е какъв брой бляскав и хубав, толкоз и загадъчен, рисков и тъмен.
 
House of Versace > House of Gucci
— Tranna Wintour (@TrannaWintour)
Обвинения за връзки с мафията

Родината на Версаче е Италия, а има две неща, с които италианците са най-известни: модата и мафията. Отдавна има изказвания, че Джани Версаче и цялото му семейство са имали връзки с италианската мафия. Смята се, че родителите му, които работели като шивачи, били принудени да заплащат налог на локалната мафия. А може би най-смущаващите клюки за връзката на Версаче с мафията включват потребление на компанията за пране на пари.

Конспирации към трагичната гибел на Джани

На 1 5 юли 1997 година Джани Версаче е убит пред дома си в Маями на 50-годишна възраст. По това време килърът му към този момент е екзекутирал четирима души и е търсен от ФБР като един от най-опасните серийни убийци. Преди да стартира да убива, той твърдял, че в случай че някой в миналото го болести с ХИВ, ще убие всички, които счита за виновни. След убийството на Джани , той се прострелва, с цел да не се съобщи на полицията. Още по-странното е, че при аутопсията се оказва, че този човек не е ХИВ положителен. През годините неведнъж се е спекулирало, че може би мафията е гарант на убийството поради неизплатени задължения. За тези скандални изказвания обаче липсват съответни доказателства, а единствено свидетелства на някогашни членове на незаконни групи.
 
Monica Bellucci and Gianni Versace in Milano, 1995
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР