Възможно ли е един и същи артикул да се продава

...
Възможно ли е един и същи артикул да се продава
Коментари Харесай

Въпрос към Лидл: Как ще обясните по-високата с 50% цена, която българите плащат за един и същ артикул спрямо немските Ви клиенти?

Възможно ли е един и същи продукт да се продава на разнообразни цени в магазините на " Лидл " у нас и в Германия? Ето какво показа в обществената мрежа Facebook клиентка на веригата:

" Здравейте! Миналата година по това време си взех хладилна чанта от " Лидл България " за 119,99 лева Тази година същата чанта се продава за 149,99 лева 30 лв. от горната страна, само че сякаш инфлация, какво да го правиш, нищо, че е 25% от горната страна, а не примерно 15%.

Дотук добре, само че видимо същата чанта я има в този момент в немския " Лидл ", обаче на цена 100 лева Всеки може да ревизира тази информация, като посети страницата на българския и на немския " Лидл ".

" Лидл България ", разбираме, че може би разпределените разноски за нашия мъничък пазар се оказват високи, да вземем за пример разноски за счетоводство, правна консултация и така нататък Но пък въпреки това, тук трудът като цяло е по-евтин, земята наподобява да е по-евтина и така нататък Интересно по какъв начин бихте обяснили по-високата с 50% цена, която българите би трябвало да заплащат за еднакъв продукт по отношение на немските Ви клиенти ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР