Възможно е управление на ГЕРБ, БСП и ДПС. Това заяви

...
Възможно е управление на ГЕРБ, БСП и ДПС. Това заяви
Коментари Харесай

Гергов: Възможен е кабинет на ГЕРБ, БСП и ДПС

Възможно е ръководство на ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи. Това съобщи в предаването „ Офанзива с Любо Огнянов ” по НоваНюз предприемачът Георги Гергов, който бе една от емблематичните фигури в Българска социалистическа партия, само че бе отхвърлен от всички постове в партията, а по-късно и изключен от нея.

" Всички политически партии са отговорни, че няма държавно управление. Цялата мощ и сила за изчегъртване на ГЕРБ, докара до това, че мъчно ще бъде и идващия път да създадем кабинет ", разяснява Гергов.

По думите му Българска социалистическа партия са постъпили вярно искайки отдръпването на Петър Илиев.

" Нямаше смисъл да ни унижават всичките партии като вземем мандата, единствено с цел да създадем PR на Корнелия Нинова и започнахме да падаме като отвес ", счита Гергов.

Според него Българска социалистическа партия няма по какъв начин да е първа политическа мощ поради порочния модел в партията.

" Корнелия Нинова по този начин моделира устава, че да бъде ръководител до когато си изиска ”, сподели Гергов. Той хвърли бомба като сподели, че има разминаване сред Румен Радев и Корнелия Нинова. Радев няма да съобщи лявото, само че са се разминали някъде с Нинова, разяснява още той. Но не даде детайлности.

Гергов счита, че Слави Трифонов беше неразбираем, а Кирил Петков и Асен Василев са симпатични младежи, само че не са създали нищо.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР