Възможно е да поставите Wi-Fi рутер в апартамент само в

...
Възможно е да поставите Wi-Fi рутер в апартамент само в
Коментари Харесай

Вижте къде да поставите рутера си, за да не ви боли глава

Възможно е да поставите Wi-Fi рутер в апартамент единствено в пространства, които не населявате непрекъснато, надалеч от работното или мястото за спане. Ръководителят на лабораторията „ Екология на виталното пространство “ Антон Ястребцев уточни местата, където инсталиран предавателят, вреди за здравето.

Според специалиста сертифицираните рутери за домашна приложимост би трябвало да са безвредни, само че въпреки всичко могат да имат някакъв резултат.

Ястребцев означи, че някои хора слагат рутера доста покрай преносимия компютър или компютъра с аргумента, че се нуждаят от бърза връзка, с цел да работят.

Според специалиста обаче излъчването от рутера се основава в радиус от три метра.

„ Също по този начин е неприятно, в случай че рутерът е на два или три метра от леглото, изключително от главата на леглото. В такава обстановка ще се окаже засилено влияние върху човек, изключително върху мозъка му “, акцентира специалистът.

Според него рутерът е най-добре подложен в коридора, на два до три метра от стаите, които населявате непрекъснато.

По-рано специалистът от Roskachestvo Сергей Кузменко разкри по какъв начин да усили оптимално скоростта на домашния интернет.

Специалистът посъветва да поставите рутера в средата на жилището и да не го закривате с огромни мебели. В този случай устройството би трябвало да бъде сложено на разстояние от други устройства: телефон или микровълнова фурна.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР