Възможно е да има чисто обективни причини за тези забавяния.

...
Възможно е да има чисто обективни причини за тези забавяния.
Коментари Харесай

Експерт по национална сигурност: Трябва да повишим бдителността, ...

" Възможно е да има чисто справедливи аргументи за тези забавяния. Освен политическото управление има и чисто административни процедури ", изясни той забавянето на помощта за Украйна - една от аргументите Борисов да изиска първо оставката, а след това и промяната на Тагарев след ротацията.

 

Божилов счита, че някои от незабавните задания, които би трябвало да се случат с армията са модернизацията и привличане на фрагменти.

 

" Да не забравяме, че тероризъм по принцип по света съществува. Погледнат статистически от предходната година - всяка седмица има разнообразни атентати. Миналата година 1000 индивида са починали в Пакистан. Тероризмът е жив ", сподели специалистът по национална сигурност. Според него притеснителното в тази ситуация с атентата в Москва в петък, при който починаха 137 души, е че той е покрай България и Европа.

" Трябва да повишим бдителността ", съобщи Божилов.

 

Експертът изрази мнение, че войната в Украйна е по-голям риск поради скептицизма, че скоро няма да бъде открито решение на спора.

 

Той дефинира ръководството в Русия като " безотговорно " след последните избори, които още веднъж бяха извоювани от Владимир Путин с 87%. Причината съгласно него е, че властта е в Путин и дребен кръг хора към него, а президентската партия " Единна Русия " управлява съветския парламент.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР