Възможно е да има бюджет до края на ноември, всичко

...
Възможно е да има бюджет до края на ноември, всичко
Коментари Харесай

Бюджет до края на ноември, зависи от НС: Министерският съвет

" Възможно е да има бюджет до края на ноември, всичко зависи от депутатите ”, съобщи пред Nova представителят на служебния кабинет Антон Кутев.  " Tакъв, какъвто го желае Народно събрание, тъй като това е инструмент не на държавното управление, а на Народното събрание ”, акцентира той.

Кутев изясни, че всичко е допустимо, в случай че партиите се съберат на масата и създадат държавно управление. " Стане ли това след една седмица ще има и бюджет. Партиите трансферират това на служебното държавно управление, а от самото начало ни обясняваха, че би трябвало да проведем избори и да си вървим ",  уточни той.
" Ако ГЕРБ могат да създадат държавно управление, за какво ще го вършат с третия мандат? Това важи и за Промяната с втория ", разяснява представителят на служебния кабинет. " Нямам желание с кой мандат ще се направи държавно управление, значимото е да стане ", сподели той.

" Стискам палци с две ръце да има държавно управление. Изморен съм към този момент. Трябваше да сме напуснали Министерски съвет преди две седмици. Ние си свършихме работата – направихме избори и извадихме България от няколко рецесии. Сега е ред на постоянното ", заключи Кутев.
 

 Снимка: БГНЕС
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР