Възлагателното писмо за строителството на стадион Христо Ботев може да

...
Възлагателното писмо за строителството на стадион Христо Ботев може да
Коментари Харесай

Пускат до дни възлагателното писмо за Колежа, АДФИ не открили нарушения при поръчката

Възлагателното писмо за строителството на стадион „ Христо Ботев ” може да бъде изкарано идната седмица. Това стана ясно по време на втората комисия, която бе свикана от Общинския съвет за надзор при построяването на Колежа.   Тъй като част от документите не е подготвена, в това число и препроектирането на Етап 1.1. и 1.2, идващото съвещание на комисията ще е във вторник. Именно на нея ще се вземе решение за стартирането на възлагателното писмо, както и правенето на пример Акт 19 за осъществени строително-монтажни действия.
Прочетете още
Ръководителят на плана от Община Пловдив Атанас Чилингров съобщи, че е инспекцията на АДФИ (Агенция за държавна финансова инспекция) е приключила. Тя не е разкрила нарушавания при възлагането на строителството, както и дейностите дотук на стадиона. Единствено е имало административни пропуски, за които има планувани наказания към съответните чиновници.

Утре в 10:00 часа пък ще има изнесена комисия на стадион „ Христо Ботев ”, която следи за качеството на строителството.  Тя ще ревизира дали всички забележки към компанията реализатор са били отстранени.

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР