Възхищавам се на инж. Петър Кънев, защото споделя нашата философия,

...
Възхищавам се на инж. Петър Кънев, защото споделя нашата философия,
Коментари Харесай

Български интелектуалци със сериозна подкрепа за водача на БСП в Бургас инж. Петър Кънев

Възхищавам се на инж. Петър Кънев, тъй като споделя нашата философия, поставяща преди всичко културата, образованието и опазването на здравето сподели литературният критик проф. Иван Гранитски

Трима знакови български интелектуалци – литературният критик, издател и журналист, ръководителят на Съюза на българските писатели доктор и огромният композитор Х пристигнаха в Бургас, с цел да изразят поддръжката си за кандидатурата на инж. , лидер на листата на „ Българска социалистическа партия за България “.

Днес те участваха в литературно-музикалната среща, която се организира в Аулата на Бургаския свободен университет.

Присъстваха голям брой членове и симпатизанти на Българска социалистическа партия.

„ Познавам инж. Петър Кънев от 30 години и мога да ви подсигурявам, че е извънреден човек . Може да не знаете, само че той от самото начало оказва помощ безшумно и поредно с персонални дарения на десетки читалища, библиотеки. Само в Ямбол през последните 5 години той е дарил книги за 20 хил.лева. Благодарение на него учебните библиотеки в Ямбол и Община Тунджа са попълнени с класическа и модерна българска литература, само че несъмнено това е най-малкото, което можем да кажем за него “, сподели проф. Иван Гранитски.
 Инж. Петър Кънев със брачната половинка си доцент Невяна Кънева   Подкрепата от видните интелектуалци за инж. Петър Кънев е знакова 
„ Имах, по този начин да го кажа, нещастието да бъда народен представител в най-късото национално заседание (45-ото НС). Нямаше и един месец. Може да беше малко, само че на първо място видях, че това не е работа за мен. Нямам тази психическа устойчивост, каквато има Кънев. Много му съчувствах, тъй като устоя измежду 240 души, от които едвам 20-ина са четящи и мислещи. Боя се, че и в този момент няма да е нещо по-различно. Но наличието на хора като Петър Кънев е една бариера пред пропадането в бездната на цялостната нецензурност – безпаметност и отвод от преследването на национални ползи . Заради това ние го поддържаме в неговата активност. Дай Боже в идващото Народно събрание да има малко повече хора, които мислят не просто за партизанско-партийните или корпоративни ползи, а на първо място за отечеството “, добави проф. Иван Гранитски.

Той бе безапелационен, че доста партии в последните години са се упражнявали върху културата и просветата. Обещавали са поддръжка, само че след изборите са забравяли. Сред малцината, които са удържали на думата си, е инж. Петър Кънев.
 Общинският ръководител Живко Господинов посреща гостите на литературно-музикалната среща
Възхищавам се на инж. Петър Кънев, тъй като той споделя нашата философия, която слага преди всичко културата, образованието и опазването на здравето. Само по този начин може да възвърне стопанската система и да спре демографското проваляне. Дай Боже да има най-малко 20 такива, които да проявят разсъдък и да спрат плъзгането на България по наклонената бездна. И дай Боже да се намерят сили, които да спрат вкарването на България във военния спор и да ни окървавят “, приключи проф. Иван Гранитски.

Кампанията на „ Българска социалистическа партия за България “ в област Бургас продължава. Водачът Петър Кънев и кандидат-депутатите са извънредно дейни и ежедневно организират срещи в целия район. В щаба на Българска социалистическа партия са оптимисти за добър избирателен резултат на 2 април.


 Тодор Байчев, трети в листата на " Българска социалистическа партия за България "  Петата в листата на Българска социалистическа партия Анелия Вичева, до нея е вторият Станимир Баев, а вляво на фотографията общинският консултант от Общински съвет Бургас Георги Георгиев  Стойко Танков, регионален водач на Българска социалистическа партия в Бургас  Тодор Байчев и Йордан Георгиев, член на Областния и общински съвет на Българска социалистическа партия в Бургас  Стойко Танков (вляво), проф. Иван Гранитски, инж. Петър Кънев и доктор Боян Ангелов (вдясно) се разходиха из града преди срещата 
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР