Въздушното пространство над гр. Сопот се отваря през септември за

...
Въздушното пространство над гр. Сопот се отваря през септември за
Коментари Харесай

Като птици: Въздухария стартира на 8 септември в Сопот

Въздушното пространство над гр. Сопот се отваря през септември за завръщането на фестивал „ Въздухария “.

Безмоторни летателни апарати ще порят въздуха в дните сред 8 и 10 септември над Манастирската поляна, където фестивалът ще чака всички хвърчащи хора, само че и феновете – фенове на въздушните спортове.

„ Въздухария “ е празник за всички хора, които обичат природата и живота в естетика със света към тях. За всички, които към този момент самоуверено доближават небесните простори, и за тези, които постоянно са носили свободолюбивия дух в себе си, само че към момента не са съумели да полетят.

И в това си издание „ Въздухария “ ще се постарае да събере на едно място експерти и фенове на летенето с безмоторни апарати. Както прилича, въздушните прекарвания ще бъдат подкрепени и с чудесни занимания на земя, а музиката ще бъде неизменима част от дните на събитието.

„ Въздухария “ е единственият по рода си фестивал за безмоторно хвърчене на Балканите, който е комбиниран с креативен, просветителни занимания навън и чудесната заобикаляща атмосфера на Стара Планина, а наименованието му към този момент носи прочувствени мемоари за всички, взели участие и участвали в предходните му издания.В последното издание на летателния фест над 400 души полетяха с парапланер, а посетителите в местността Паинците край Калофер бяха 4000.

Скоро очаквайте повече информация по отношение на акцентите и програмата на „ Въздухария “ 2017.

Актуална информация следете на формалната фейсбук страница на фестивала.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР