Въздушният фритюрник Proscenic T22 готви здравословно, без пържене с мазнини Известно,

...
Въздушният фритюрник Proscenic T22 готви здравословно, без пържене с мазнини
Известно,
Коментари Харесай

Proscenic T22 – фритюрник, който пържи с… въздух


Въздушният фритюрник Proscenic T22 готви здравословно, без пържене с мазнини

Известно, че пърженето не е най-здравословният метод за подготвяне на храна. Но в случай че не можете без хрупкави картофки, зачервено пиле и други изкушения, има забавна опция – фритюрник, който пържи… с въздух.

Компактният домашен апарат може да подготви огромно многообразие от вкусни храни по щадящ здравето метод. Този смарт фритюрник се предлага в този момент единствено за €86,55 с ваучър за отстъпка GKB23WD в световния онлайн магазин Geekbuying.

Традиционният фритюрник против Proscenic T22 – разликата е явна

Proscenic T22 подготвя вашата храна, като циркулира парещ въздух към нея. Това значи, че не е належащо да потапяте храната в галони олио за готвене, с цел да постигнете приказен резултат. Ще се храните доста по-здравословно, изключително в случай че имате непотребни килограми.

Иновативният се доставя с тиган за въздушно пържене и преносима тава за лой, както и с книга с предписания. Самият фритюрник е напълно черен, а пластмасовото шаси със мощен искра, който му придава моден тип. Има размери 36,1×27,1×30,6 см и тежи 5,7 кг. Захранващият кабел е дълъг 1 метър, тъй че би трябвало да поставите уреда покрай електрически контакт на кухненския плот.

Proscenic T22 подготвя вкусно пиле, като циркулира парещ въздух към него

В горната си част T22 има сензорен панел за комфортно ръководство на интервенциите по готвене посредством няколко контроли, в това число авансово програмирани функционалности, контролиране на температурата, конфигурация на времето, бутон за загряване, стартиране/пауза на готвенето и бутон за зареждане. На гърба на T22 са ситуирани вентилационни отвори, които изхвърлят парата, формирана по време на готвене.

Работата с не изисква доста старания, изключително като се имат поради авансово програмираните функционалности за готвене, които подсигуряват, че храната ви ще бъде приготвена на оптимална температура и за точното време. Обемът на фритюрника е 5 литра – задоволителен да сготвите храна за едно четиричленно семейство.

Можете да управлявате Proscenic T22 от контролния панел или с мобилно приложение

Разбира се, можете сами да програмирате уреда за оптимални времена и температури за готвене, съгласно вашия усет, както и да извършите лични предписания, вместо да разчитате единствено на тези в книжката на фритюрника.

е образован домашен апарат. С приложението Proscenic Home за Android и iOS устройства можете да свързване фритюрника към вашия смарт телефон или таблет, с цел да управлявате по-лесно и комфортно процеса на готвене – да вземем за пример, да пуснете T22, когато се връщате от работа, и да имате топла храна при влизане вкъщи. Приложението предлага всички функционалности, налични на контролния панел в горната част на фритюрника.

Proscenic-T22 включва авансово програмирани функционалности за готвене на разнообразни ястия

Нещо повече, можете да свържете фритюрника с гласов помощник и просто да му кажете да сготви вашите пържени картофи или друго кулинарно прелъщение. Ето по този начин: „ Alexa, сготви пържени картофи ” или „ OK Гугъл, сготви пиле ”. Накратко, T22 е необикновено елементарен за работа и комфортен, с помощта на мобилното приложение и гласовия надзор.

Най-важно, несъмнено, храната да е вкусна. се оправя с това главно условие, а огромното му преимущество по отношение на класическите фритюрници е, че пърженето на въздух е доста по-здравословно. Приготвяното на вкусно пиле или свинска пържола лишава към 20 минути. Резултатът е идеално хрупкаво пиле или сочна пържола.

Proscenic-T22 готви освен бързо, елементарно и здравословно, само че и вкусно

Има доста други кулинарни шедьоври, които въздушният фритюрник T22 може да сготви. Ако сте почитател на пърженото, този смарт апарат е доста по-здравословен вид за готвене от класическите фритюрници, освен това е много продуктивен.

Можете да поръчате въздушния фритюрник тук: – на цена от €86,55 с ваучър за отстъпка GKB23WD в световния онлайн магазин Geekbuying, който доставя уреда гратис от европейски склад в границите на няколко работни дни.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР