Въздушната операция Нокът-Меч, проведена от Турция в районите в Северен

...
Въздушната операция Нокът-Меч, проведена от Турция в районите в Северен
Коментари Харесай

Нокът-Меч! Турция срина къщите на ужаса

" Въздушната интервенция Нокът-Меч ", извършена от Турция в регионите в Северен Ирак и Сирия, които се употребяват като бази от терористите, е с хирургична акуратност. Къщите на ужаса са разрушени.

Това излиза наяве от известие на Министерството на националната защита (MSB), съобщи уеб сайтът trt.net.tr.
-->
MSB направи първото изказване за интервенцията малко след среднощ.

" Време е за равносметка. За подлите офанзиви се търси сметка на негодниците ". В изказването, направено от министерството по отношение на интервенцията, се отбелязва, че:

„ За да обезвреждаме PKK/KCK/YPG и други терористични детайли, да премахнем терористичните офанзиви против нашия народ и силите за сигурност от север на Ирак и Сирия, да подсигуряваме сигурността на границите и да унищожим тероризма при неговия източник; в сходство с нашите права за самозащита, произлизащи от публикацията, въздушната интервенция Нокът-Меч е извършена в районите в северния Ирак и Сирия, които се употребяват като бази за офанзиви против страната ни от терористи. ”.

MSB също по този начин показа първите изображения от въздушната интервенция против терористични цели в Сирия и Северен Ирак.

В изказване, направено в Twitter акаунта на министерството, се споделя: „ Къщите на ужаса са разрушени с точни удари. “

Публикацията също по този начин включва изображения на моменти, когато терористични цели са били ударени.

Междувременно пристигнаха изказванията за поддръжка по отношение на въздушната интервенция Нокът-Меч.

Вицепрезидентът Фуат Октай, представителят на президента Ибрахим Калин, министърът на външните работи Мевлют Чавушоглу, представителят на Партията на справедливостта и развиването (AK Party) Омер Челик, шефът по връзките на президента Фахретин Алтун, министърът на правораздаването Бекир Боздаг, министърът на труда и обществената сигурност Ведат Билгин поддържаха интервенцията против тероризма..
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР