Въвежда се организация на движението за ул. “Банско шосе“ в

...
Въвежда се организация на движението за ул. “Банско шосе“ в
Коментари Харесай

Забранява се влизането на автомобили по ул. „Банско шосе“ в столицата заради ремонт

Въвежда се организация на придвижването за ул. “Банско шосе “ в София. Това оповестиха от пресцентъра на Столична община.

От 21 ноември 2017 година до 23 ноември 2017 година се не разрешава влизането на пътни транспортни средства в двете направления по ул. “Банско шосе “ сред ул. “Земеделска “ и ул. “Иванянско шосе “, като се изключи пътните транспортни средства на всеобщия градски превоз и тези, които са благосъстоятелност на лица живеещи в зоната, за която е въведена възбраната, както и за пътните транспортни средства на работещите и обслужващите обекти и клиентите им в сигнализирания сектор.

От 24 ноември 2017 година до 25 ноември 2017 година се не разрешава влизането в двете направления по ул. “Банско шосе “ сред ул. “Земеделска “ и ул. “Иванянско шосе “. Строително-монтажни работи се извършват в сектора от км5+160.87 до км5+530.

От 26 ноември 2017 година до 5 декември 2017 година се не разрешава влизането по северната половина на пътното платно на ул. “Банско шосе “ в сектора от км 5+530 до км 6+431.01.

Движението ще се прави в двете посоки по една лента в посока по южната половина от пътното платно на ул. “Банско шосе “ в същия сектор.

От 6 декември 2017 година до 15 декември 2017 година се не разрешава влизането по южната половина на пътното платно на ул. “Банско шосе “ в сектора от км 5+530 до км 6+431.01. Движението ще се прави в двете посоки по една лента в посока по северната половина от пътно платно на ул. “Банско шосе “ по същия сектор.

Променят се маршрутите на автобусните линии №№ 44Б, 44, 47, 48 и 49, както следва: в посока гр. Банкя по маршрута до кръгово кръстовище на Околовръстен път и бул. “Сливница “, наляво по Околовръстен път до кръговото кръстовище на Околовръстен път и автомагистрала „ Люлин “, надясно по пътя за гр. Банкя, ул. “София “, надясно по ул. “Иванянско шосе “, наляво по ул. “Стефан Стамболов “ и по маршрута си в двете посоки.

Автобусите ще стопират на съществуващите спирки в променения сектор. Автобусните спирка в сектора от ул. “Банско шосе “ от бул “Европа “ до ул. “Иванянско шосе “ се закриват.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР