Въвежда се организация на движението във връзка с провеждане на

...
Въвежда се организация на движението във връзка с провеждане на
Коментари Харесай

Променят движението в кв. Княжево

Въвежда се организация на придвижването по отношение на осъществяване на събор в кв. “Княжево “ на пл. “Сред село “. Това оповестиха от пресцентъра на Столична община.

Променя се маршрута на автобусна линия №170 – в посока Боянска черква, като ще се движи от ул. “Буря “ напряко по ул.Миле Попйорданов “, по бул. “Никола Петков “ и по ул. “Любляна “ по маршрута си в двете посоки. Разкриват се краткотрайни спирки: еднопосочна в посока Боянска черква на ул. “Миле Попйорданов “ след ул. “Княжевска “, двупосочна в региона на кръстовището на ул. “Миле Попйорданов “ и ул. “Омая “, еднопосочна в посока кв. “Карпузица “ на ул. “Евлия Челеби “.

Закриват се спирки с код 0345 „ Бул.Никола Петков “ на ул. “Любляна “ в посока кв. “Карпузица “, двупосочна с кодове 1922 и 1923 „ Ул.Дамяница “ на ул. “Любляна “, двупосочна с кодове 1827 и 1828 „ Ул.Лазарополе “ на ул. “Любляна “, двупосочна с кодове 1309 и 1310 „ Площад измежду село “, двупосочна с кодове 2192 и 2193 „ ул.Стефан Пешев “ на ул.Княжевска “, с код 1849 „ Ул.Буря " на "ул.Княжевска “ в посока Боянска черква.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР