Във вторник те подпалиха стълб високо напрежение близо до единствената

...
Във вторник те подпалиха стълб високо напрежение близо до единствената
Коментари Харесай

Умишлен пожар нанесе щети за $ 1 милиард на фабриката на Tesla в Германия

Във вторник те подпалиха дирек високо напрежение покрай единствената европейска фабрика на Tesla. Пожарът засегна и над 60 000 поданици на Бранденбург и даже елементи от Берлин, повндигайки необятен спор за отбраната на сериозно значима икономическа инфраструктура от вандали и саботьори.

Според управлението на завода, прекъсването на електрозахранването лимитира индустриалния потенциал на „ гига-фабриката ”, която за известно време няма да може да създава по 1000 кросаувъра ModelY дневно. Очаква се повредата да бъде отстранена в околните няколко дни, само че не и тази седмица, а 12 500 чиновници получиха непредвиден отпуск.

„ Пълното заличаване на Gigafactory и отрязването на технофашисти като Мъск са стъпка по пътя към освобождение от патриархата “, твърди VolcanoGroup в свое изказване. За групата се знае сравнителко малко, защото нейни представители до момента не са попадали в ареста. Акциите им са редки – веднаж на година или две, в отдалечени места. Атаките против електрозахранването са „ специалитетът ” на VolcanoGroup,...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР