Във вторник сутринта зрителите на предаването На кафе“ бяха сюрпризирани

...
Във вторник сутринта зрителите на предаването На кафе“ бяха сюрпризирани
Коментари Харесай

Тежък грип тръшна Гала! За трети път за 15 години водещата не се появи на екран

Във вторник сутринта феновете на предаването „ На кафе “ бяха сюрпризирани от неналичието на Гала, разбра HotArena.

Блондинката липсваше, а вместо нея в ролята на водещ влезе журналистката Кристина Патрашкова.

Аз през днешния ден съм на стола на Гала. И на най-железните персони от време на време им се случва да се разболеят, да не съумеят да дойдат на работа… “, разгласи Патрашкова, без да прецизира какъв брой време ще замества Гала. През уикенда русокоската от Плевен била тръшната от тежък грип и по рекомендация на лекарите трябвало да пази леглото най-малко няколко дни, писа „ Уикенд “.

Плевенчанката била с висока температура, а гласът й бил паднал толкоз доста, че едвам шепнела. Макар че Ева Веселинова се надявала да замести грипозната водеща, продуцентката Тара Нури напълно разумно се спряла на много по-ерудираната и образована Патрашкова.

Отсъствието на Гала се случвало за трети път в 15-годишната история на утринното предаване. Заради ранното ставане Гала имала стоманен режим. Вечер си лягала преди 22 часа, а заран ставала в 5:15, с цел да може да стигне в точния момент в студиото в Нови хан и да се подготви за предаването.

За първи път Гала изчезна от ефир преди 5 години за цели 3 седмици. Блондинката пипнала вирусна зараза, която атакувала гласните й струни. Тогава я заместваха Джуджи и Кака Лара. През май тя още веднъж се изпари, само че единствено за ден, а половинката й Стефан Николов води самичък цялото предаване. Издънката се случила, откакто Гала и Зейнеб изпуснали полета си от Истанбул.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР