Във вторник на ул. «Княз Черкаски» във Варна, е извършена

...
Във вторник на ул. «Княз Черкаски» във Варна, е извършена
Коментари Харесай

Хванаха нарко аптечка при проверка на кола във Варна

Във вторник на ул. «Княз Черкаски» във Варна, е осъществена полицейска инспекция на «Хюндай» и на лицата, намиращи се в него: Й.М. (30 г.), Д.Г. (34 г.) и А.С. (26 г.), тримата известни на органите на реда, оповестяват от пресцентъра на ОД Министерство на вътрешните работи - Варна.

В автомобила са открити и конфискувани голям брой пакетчета с разнообразни наркотивни субстанции и таблетки. Направената експертна информация открива, че се касае за амфетамин с общо тегло 6,93 гр., хероин с тегло 5,18 гр. и лекаствен артикул със специфичен режим на разпределяне. Работата по документиране и доказване на осъществените закононарушения продължава под надзора на прокурор от Окръжната прокуратъра във Варна. По случая е формирано досъдебно произвеждане. Тримата мъже са арестувани. На А.С. е повдигнато обвиняване.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР