Във втората половина на мандата на президента, идват дебати, но

...
Във втората половина на мандата на президента, идват дебати, но
Коментари Харесай

Красимир Ципов: Предложението на правителството за независим прокурор е съвсем ясно

Във втората половина на мандата на президента, идват диспути, само че не излиза наяве с каква концепция. Не разбрахме и тематиките, по които ще се дискутира, сподели в предаването " Офанзива " по Канал 3, зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Красимир Ципов, съобщи вести.бг.

За да няма недвусмислени тълкувания, би трябвало да се чуят съответни оферти. Не мисля, че след 28 години и несъмнено място на прокуратурата, в този момент би трябвало да се сменя модела. Не намирам почва или опора за коренна смяна, сподели още той.

Чувахме за надзор и контрол над основния прокурор. Ние получихме рекомендация за човек, който да може да проверява основния прокурор в случай че той извърши закононарушение. Предложението на държавното управление е напълно ясно. Този прокурор ще може да образува производства при съществуване на закононарушение. Гаранция, че той няма да бъде заливан със сигнали няма. Поне трима членове на Висш съдебен съвет би трябвало да предложат подобен човек, съобщи Красимир Ципов.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел| Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР