Във всяко нещо се прибързва без да се подхожда със

...
Във всяко нещо се прибързва без да се подхожда със
Коментари Харесай

Огнян Герджиков дръпна ушите на Промяната: Аматьори!

Във всяко нещо се прибързва без да се подхожда със истински професионализъм, без да се допитват тези, които вършат разпоредбите до тези, които схващат от тези неща. Това е наша болест. Затова във връзка с законодателството станахме за смях на целия свят с прибърза-но одобрявани закони, с правила, които едно с едно не се връзват. Това е наш патент.

Така топ юристът проф. Огнян Герджиков, някогашен ръководител на 39-ото Народно събрание, разяснява пред БГНЕС проектозаконът на вицепремиера Асен Василев за нов ексклузивен орган, който ще има необятни пълномощия в областта на националната сигурност, ще сформира черни описи на неуместни хора и компании, чието имущество ще може да бъде запорирано единствено до донос..

„ Нямам визия какво съставлява предлаганият нов ексклузивен орган за отбрана на националната сигурност и съответно по него не мога да приказвам, само че знам по какъв начин по предписание се работи у нас през последните години. Работим като едни самодейци “, акцентира проф. Герджиков

Той със страдание означи, че у нас се работи аматьорски, когато става дума за закони.

„ Ние сме дилетанти в правенето на правила, законодателни актове и други. Ние действаме като дилетанти и по изключение вършим нещо обичайно. По предписание, вършим нещо напълно не както би трябвало. Това е истината! “, съобщи проф. Герджиков пред БГНЕС.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР