Във връзка със зачестилите случаи, в които ползвателите на площи

...
Във връзка със зачестилите случаи, в които ползвателите на площи
Коментари Харесай

Община Твърдица планира да измести неформалното тържище за постигането на по-добра организация, хигиена и контрол

Във връзка със зачестилите случаи, в които ползвателите на площи от съботното пазарище, което неофициално се организира от години в региона на зеленчуковия пазар, не почистват употребените терени, община Твърдица сложи напомнителни табели с телефон за сигнализиране при установени нарушавания.
 
Молим всички жители при констатиране на нарушавания да подават сигнал на посочения телефонен номер. На нарушителите ще бъдат съставяни актове според Наредба № 1, член 51 в размер от 50 до 300 лева, предупрежедават от общинската администрация.

Община Твърдица уведомява заинтригуваните, че възнамерява да измести неофициалното пазарище, без зеленчуковия пазар, от улицата около реката в двора на остарялото учебно заведение с оглед сигурност на жителите и за по добра организация и надзор на пазарния ден. За задачата сега двора се почиства и се провежда маркирането на кафези за прилагане.
 
За по-добрата организация следва приемането на нова разпоредба за пазарите на територията на община Твърдица, която ще бъде оповестена на уеб страницата на общината и фейсбук профила за публично разискване преди внасянето и в Общински съвет Твърдица за разглеждане и приемане.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР