Във връзка със статии в медиите от 09.05.2022 г., желаем

...
Във връзка със статии в медиите от 09.05.2022 г., желаем
Коментари Харесай

Либхер отговориха след новината за побоя на Божидар Матеев

Във връзка със публикации в медиите от 09.05.2022 година, желаем да ни предоставите право на отговор, тъй като съществено се накърнява имиджа на компания Либхер с публикуването на материали, касаещи битов скандал, само че с текстове и подвеждащи заглавия като това да вземем за пример: „ Подкрепа “: Пребиха нашия човек в “Либхер "! “.

Моля да публикувате следния текст от управлението на компания Либхер-Хаусгерете Марица ЕООД:

„ Силно сме възмутени от оповестената в медиите информация на 9 май 2022 година, в която неизвестно за какво се намесва името на компания Либхер-Хаусгерете Марица ЕООД по отношение на битов скандал с господин Божидар Матеев.

 Г-н Матеев се свързва със завода на Либхер-Хаусгерете Марица ЕООД само въз основа на личните си изказвания. Той не работи в завода и няма отношение към нашето дружество. Това важи и за КТ “Подкрепа “, която не среща никаква поддръжка от страна на работещите и няма учредена синдикална секция във компанията.

Участието на господин Матеев в битов скандал демонстрира само морала на фрагментите на КТ „ Подкрепа “, които се пробват от известно време да изнудват управлението на компанията и всекидневно разгласяват погрешни изказвания, целящи само да уронят престижа на един обществено виновен немски вложител, спазващ всички закони на Република България.

Искаме изрично да подчертаем, че господин Божидар Матеев и другото лице, взело участие съгласно медийните изявления в битовия скандал, не са чиновници на компания Либхер. Внушенията в подадената очевидно от КТ „ Подкрепа “ информация към медиите, че компания Либхер-Хаусгерете Марица ЕООД има нещо общо с този битов скандал, са следващата клевета на синдикалната организация.

Заявяваме, че няма да допуснем да се уронва с погрешни изказвания граденият 22 години имидж на компанията. Либхер-Хаусгерете Марица ЕООД  ще заведе в рамките още на тази седмица правосъдни каузи, с които да отбрани нарушените си права от обявата. За разлика от самозваните профсъюзни водачи, ние употребяваме открития в страната правов ред.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР