Във връзка със стартирали строително-монтажни работи и подмяна на ВиК

...
Във връзка със стартирали строително-монтажни работи и подмяна на ВиК
Коментари Харесай

Преустановяват движението по част от ул.Цар Борис III заради ремонт

Във връзка със стартирали строително-монтажни работи и замяна на ВиК мрежата считано от през днешния ден се постанова прекратяване придвижването по ул. "Цар Борис III " в сектора от ул. " Св.Св.Константин и Елена " до обръщача, кв.Виница, оповестяват от дирекция " Инженерна инфраструктура и благоустрояване " към Община Варна.
За указване на затворения сектор се вкарва краткотрайна организация на придвижването, като входа на квартала от "Аладжа манастир " ще е затворен. Обходния маршрут е през Път I-9 "Златни пясъци " - Варна, през ул. "Св.Св.Константин и Елена ".
Призовават се водачите за съблюдаване на указателните табели от краткотрайната организация, за минимални задръжки по кръстовищата и заради понижената пропускателна дарба.
От " Градски превоз " оповестяват, че автобусни линии 31 и 31 А ще се обслужват до и от центъра на кв. "Виница ". Няма да се обслужват автобусни спирки "Черно море " и "Дом майка и дете " - в двете посоки. Актуална информация за пътуващите може да се откри на уеб страницата на Градски превоз ЕАД - http://www.gtvarna.com/, както и в рейсовете.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР