Във връзка с великденски празнични и почивни дни на територията

...
Във връзка с великденски празнични и почивни дни на територията
Коментари Харесай

Засилено полицейско присъствие и проверки във Варна и областта в празничните дни

Във връзка с великденски празнични и почивни дни на територията на ОДМВР - Варна е основана организация за застраховане на публичния ред и улеснение пропускателната дарба за попречване на тежки пътнотранспортни катастрофи, оповестяват от варненската полиция.

За запазване на публичния ред и реализиране на надзор на придвижването в дните с най-висока активност на трафика са мобилизирани всички екипи от униформения полицейски състав .

За празничните дни е обезпечено засилено полицейско наличие по основните пътни артерии , по входовете и изходите на града в дните, в които се чака засилен поток от коли от и към Варна.

И през днешния ден, 14 април, екипи на бранш „ Пътна полиция “ ще дежурят на входно-изходните артерии на Варна.

Спазването на разпоредбите за придвижване по пътищата ще се подсигурява и посредством потреблението на автоматизираните системи за надзор на скоростта .

В региона се плануват засилени полицейски инспекции за приложимост на алкохол и наркотични субстанции , ръководство на МПС без удостоверение за дееспособност и други.

В празничната нощ, точно на Великден, е планувано полицейско наличие в регионите на всички църковни храмове и параклиси , където ще се организират богослужения.

Предвид плануваните пътувания на жителите на Варна и региона чиновниците на реда ще наблюдават да няма обири в празните домове .
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР