Във връзка с разпространяваната информация, че по искане на 1/3

...
Във връзка с разпространяваната информация, че по искане на 1/3
Коментари Харесай

ИБ на БСП: Утре няма заседание на НС на БСП, нито подписка за свикването му

Във връзка с популяризираната информация, че по искане на 1/3 от членовете на Народно събрание на Българска социалистическа партия е свикано присъствено съвещание на Народно събрание на Българска социалистическа партия на 23.11.2021 година ви осведомяваме, че:

1. До този миг в отдел " Деловодство " на Народно събрание на Българска социалистическа партия не е импортирана подписка с 1/3 от членовете на Съвета, каквото е условието на чл.16 от Правилника за организацията и активността на Народно събрание

2. На имейли на членове на Народно събрание е изпратен текст за привикване на съвещание с прибавен лист на 64 души без нито един автограф от тях. Така наречената подписка е без подписи.

3. Изпратеният текст е от [email protected].  В Българска социалистическа партия няма такава записана конструкция. Такива се основават при изискванията и реда на чл.37 и член 38 от Устава на Българска социалистическа партия. 

4.Поради изложените аргументи на следващия ден няма да има съвещание на Националния съвет.

5. За нас е явно, че се основава изкуствено напрежение, с цел да се блокират договарянията за сформиране на държавно управление.

6. Молим уважавани медии да не тиражират подправени вести.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР