Във връзка с публикации по повод сбиване в гр. Симитли

...
Във връзка с публикации по повод сбиване в гр. Симитли
Коментари Харесай

Грома Холд: Няма замесени наши служители в боя в Симитли

Във връзка с изявления във връзка сборичкване в гр. Симитли в новогодишната нощ, бихме желали да уточним, че няма лица, които да са чиновници на " Грома Холд " и да са забъркани в свадата. Компанията се разграничава изрично от случилото се и декларира, че лицата взели участие в побоя нямат нищо общо със собствеността на компанията и не са нейни чиновници.
" Лицето Методи Бачев не е притежател на компанията, не е и чиновник на компанията повече от 4 години . " Това показват от компанията в публично известие до медиите.
Припомняме, че " Агромах ", която е известна с присъединяване си в огромни инфраструктурни публични поръчки, публично смени името си и към този момент се споделя " Грома Холд " преди 2 години . Съобщението от април 2018г. може да се види на уеб страницата на компанията.
Както Actualno.com писа на 1 януари, кметът на Симитли Апостол Апостолов и някогашният към този момент притежател на строителната компания " Агромах " (сегашното име е " Грома Холд " ) Методи Бачев са взели участие в сборичкване в новогодишната нощ.
Версиите за свадата са от " опит за ликвидиране " до " побой ". Тепърва се чака публично Районната прокуратура да даде детайлности по случая и да обясни нещата.
Апостолов и Бачев имат остаряла история. В края на лятото на 2015 година Бачев разгласи на празненство на площада в симитлийското село Черниче, че " кметът на Симитли Апостол Апостолов е е*ал премиера Бойко Борисов ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР