Във връзка с предстоящата финалната футболната среща от турнира за

...
Във връзка с предстоящата финалната футболната среща от турнира за
Коментари Харесай

От СДВР са взели всички мерки за финала за Купата на България

Във връзка с идната финалната футболната среща от шампионата за Купата на България, ние сме взели всички ограничения за засилено полицейско наличие. Това сподели шефът на столичната полиция старши комисар Георги Хаджиев.

Той изясни, че е извършена среща и с уредника, издадено е предписание. Имаме информация, че ще бъдат раздавани маски , взето е в последна сметка решение и по заповедта на министъра, през един ред и през седалка да бъдат настанявани футболните почитатели, изясни шефът на Столична дирекция на вътрешните работи, заяви БГНЕС.

На въпрос дали има сигнал за някакви агитки, старши комисар Антон Златанов отговори негативно.

Финалът за Купата на България сред ЦСКА и " Локомотив " Пловдив ще докара до смяна в придвижването в центъра на София. Срещата е от 19:15 часа на националния стадион " Васил Левски ".

Около оборудването е обезпечено засилено полицейско наличие. В това число и представители на икономическа полиция , които ще наблюдават за разпространяването на подправени билети.

В секторите ще бъдат ситуирани стюарди, които ще дават отговор за недопускането на хулигански прояви по време на футболната среща.

За феновете, които ще бъдат на трибуните са обезпечени 12 000 маски. Същите ще получат футболистите и техническия личен състав на участниците във финалния дуел за Купата на България.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР