Във връзка с постъпило писмо от Областна администрация - Пловдив,

...
Във връзка с постъпило писмо от Областна администрация - Пловдив,
Коментари Харесай

Асеновградчани с възможност за мнение по новото разписание на влаковете

Във връзка с постъпило писмо от Областна администрация - Пловдив, община Асеновград осведоми жителите, че започва допитване до жителите, от страна на " БДЖ – Пътнически транспорти ". Ежегодно, в последния месец от годината, влиза в действие ново разписание на влаковете в страната. Предстои същото да стане настоящо на 10-ти декември и ще бъде с интервал на деяние до 14.12.24 година Разработеният все още план на " График за придвижване на влаковете " за 2023 г./2024 година е оповестен за публично разискване на формалният уебсайт на сдружението: https://www.bdz.bg/bg/a/proektt-na-grafik-za-dvizhenie-na-vlakovete-za-2024-g-e-publikuvan-za-obshchestveno-obszhdane.
 
По молба на " БДЖ – Пътнически транспорти " за информиране и облекчение на жителите, община Асеновград се ангажира да приема предложенията, които след това да препрати към сдружението. Срокът, в който хората могат да изразят мнение по повод " График за придвижване на влаковете " за 2023 г./2024 година, е 29.09.23 година (петък). Предложения за промени в разписанието могат да се подават документално по следните способи:
на книжен притежател в деловодството на община Асеновград;на онлайн портала за сигнали, оферти и въпроси – ТУК: https://signals.asenovgrad.bg/ ;на е-mail: [email protected].
Община Асеновград поема уговорката да заключи и препрати на железопътното сдружение всички постъпили документално цивилен оферти за промени в разписанието на влаковете.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР