Във връзка с постъпили сигнали за груби нарушения на обществения

...
Във връзка с постъпили сигнали за груби нарушения на обществения
Коментари Харесай

СДВР с подробности за спецакцията в Световрачане: Венци Боксьора си махнал електронната гривна, инспектор ще го проверява на всеки час

Във връзка с постъпили сигнали за груби нарушавания на публичния ред и съществуване на данни за осъществени закононарушения от през днешния ден започва профилирана полицейска интервенция по дребните обитаеми места в обслужваната от Столична дирекция на вътрешните работи територия. Целта е определяне, задържане и профилактика на лица от дейния престъпен контингент, както и набиране на информация за подготвяни или осъществени закононарушения от общ темперамент, или нарушавания на публичния ред на територията на селата Световрачене и Войнеговци и град Нови Искър.

В рамките на интервенцията през днешния ден бе осъществена инспекция и на 36-годишен рецидивист, гражданин на с. Световрачене, на който с определение на Софийски градски съд бе променена предходна наложена непрекъсната мярка за неотклонение „ задържане под стража “ в „ домакински арест “. Установено е, че мъжът е бил без електронна гривна, разпоредено е районният контрольор да прави инспекции на мъжа на всеки час, в същото време е квалифицирано и искане за слагането на съответната гривна.
свързани новини34728преди 3 часа15676на 01.10.2021
Само за интервала 2006 – 2018 година той е арестуван 9 пъти във Второ районно управление (на МВР). Мъжът е с голям брой престъпни прояви. Привличан е в качеството на обвинен по 15 досъдебни производства, формирани в интервала 2004-2018 година за: телесни повреди; закана с убийство; придобиване/държане на боеприпаси; грабеж; изнудване; хулиганство; образуване/ръководене на проведена незаконна група; рушвет на длъжностно лице; закононарушения с наркотици; ръководство на МПС с отнета шофьорска брошура. За интервала 2005-2019 година има 8 неоправдателни присъди.

Засилените полицейски инспекции ще продължат в границите на няколко следващи дни.


свързани новини32142преди 20 часа




Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР