Във връзка с популяризиране на Националната програма Заедно в изкуствата

...
Във връзка с популяризиране на Националната програма Заедно в изкуствата
Коментари Харесай

„Заедно в изкуствата и в спорта” на 18 декември в Кюстендил

Във връзка с разпространение на Националната стратегия „ Заедно в изкуствата и в спорта ” и с креативните и спортните занимания на учениците, Министерският съвет взаимно с Министерството на образованието и науката инициира изяви по Националната стратегия „ Заедно в изкуствата и в спорта ”.

Целта на тази стратегия е да подкрепи образуването на умения за екипна работа посредством присъединяване на учениците в групови спортове и изкуства, ориентирани към стимулиране на техните ползи, качества и компетентности, и за изява на добитите от тях умения.

По време на събитията учениците ще покажат наученото по Програмата през миналата и актуалната образователна година в региона на спорта и музикалните, вокалните и театралните изкуства, както и изложения с творби на изящните и приложните изкуства.

За община Кюстендил креативните изяви на учениците от ОУ " Проф. Марин Дринов ", ПМГ " Проф. Ем. Иванов ", ОУ " Св. св. Кирил и Методий " и ОУ " Св. Паисий Хилендарски " ще се проведат на18.12.2023 година от 14:30 часав огромната зала на читалище „ Пробуда 1961 “.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР