Във връзка с края на отоплителния сезон 2021-2022 година е

...
Във връзка с края на отоплителния сезон 2021-2022 година е
Коментари Харесай

ТЕЦ Русе: Клиентите да осигурят достъп за годишния отчет на уредите

Във връзка с края на отоплителния сезон 2021-2022 година е належащо потребителите да обезпечат достъп на топлинните счетоводители за осъществяване на инспекция и доклад на самостоятелните топломери, разпределители и водомери в домовете през м. април 2022 година, оповестяват на страницата си от Топлофикация

По този метод ще се даде опция за правилно правене на изравнителните сметки.

С оглед на горното нормативно условие през м. април 2022 година ще бъде прекратена опцията за въвеждане на показанията през интернет страницата на „ Топлофикация Русе” АД.

Клиентите ще имат право на две дати за безвъзмезден доклад на уредите от топлинните счетоводители, като датите за доклад ще бъдат оповестени посредством залепяне на известие на видно място в постройката.

В случай, че не е обезпечен достъп до жилището в тези дати, клиентите могат да се свържат с топлинния си счетоводител и да заявят дата за самостоятелен доклад, която обаче се заплаща съгласно ценоразписа на съответната компания.

При неосигурен достъп до жилището, в изравнителната сметка ще бъде начислен сила в сходство с т.6.7 от Методиката за дялово систематизиране на топлинна сила към наредбата за топлоснабдяване.

„ Топлофикация Русе” АД припомня на своите клиенти, че крайният период за рекламации по направените изравнителни сметки е 31.08.2022 година, като след тази дата, в сходство с чл.70 ал.8 от Наредбата за топлоснабдяване, рекламации не се преглеждат.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР