Във връзка с изпълнението на проекта за реконструкция и рехабилитация

...
Във връзка с изпълнението на проекта за реконструкция и рехабилитация
Коментари Харесай

Затварят улица в местността Ален Мак

Във връзка с осъществяването на плана за реорганизация и рехабилитация на канализационна мрежа в селищно обучение „ Ален мак “ от 14-ти февруари се затваря за придвижване основната улица през КК " Ален Мак ", в сектора от хотел " Детелина " до отбивката за ВСУ - кръстовище с ул. " Янко Славчев ".

Временната организация на придвижване се вкарва до 15-ти май, оповестяват от дирекция „ Инженерна инфраструктура и благоустрояване “ към Община Варна.

От общинската компания „ Градски превоз “ и частната „ Делтакар “ оповестяват, че се вкарват маршрутни промени в обслужването на линия 409. Курсовете, които потеглят на и 15, и на 45 минути, и в двете направления ще се обслужват до и от сп. „ Журналист “. При тези курсове няма да се обслужват спирки „ Дървен мост “, „ Изгрев “, „ Ален мак “ и „ ВСУ “ – в двете посоки.

Курсовете, които потеглят на кръговиден час и на половин час и двете направления на автобусна линия 409 ще се обслужва до и от ВСУ по разписание. Тези курсове няма да обслужват спирки „ Ген. Заимов “, „ Писател “, „ Хоризонт “, „ Журналист “ – в двете посоки.

Вече е отворено за придвижване на коли едното платното на бул. „ Владислав Варненчик “ в посока център при кръстовището с ул. „ Акад. Андрей Сахаров “ (Автогара). Временната организация бе въведена за една нощ по отношение на построяването на бул. „ Левски “.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР