Във връзка с измиване с автоцистерна на пътното платно, тротоарите

...
Във връзка с измиване с автоцистерна на пътното платно, тротоарите
Коментари Харесай

Организация на движението във връзка с измиване на Софийски околовръстен път – Южна дъга

Във връзка с измиване с автоцистерна на пътното платно, тротоарите и спирките на градския превоз, както и събиране, товарене и превозване на боклуци от Софийския околовръстен път – Южна дъга се вкарва краткотрайна организация на придвижването.

От 23.00 часа на 17 юли до 5.00 часа на 18 юли се не разрешава влизането на пътни транспортни средства по централното северно и южно пътно платно на СОП в сектора от бул. „ Александър Малинов “ до бензиностанция „ ЕКО “ Движението ще ес прави в локалните пътни платна в същия сектор.

От 23.00 часа на 18 юли до 5.00 часа на 19 юли се не разрешава влизането на пътни транспортни средства по централното северно пътно платно на СОП в сектора от бензиностанция „ ЕКО “ до бул. „ България “. Движението на пътни транспортни средства ще се прави в северното локално пътно платно в същия сектор.

Изграждат нов бул., който ще свързва непосредствено летище „ София “ с Околовръстния път

От 23.00 часа на 19 юли до 5.00 часа на 20 юли се не разрешава влизането на пътни транспортни средства по централното южно пътно платно на СОП в сектора от бул. „ България “ до бензиностанция „ ЕКО “. Движението ще се прави в локалното южно платно в същия сектор.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР