Във връзка с COVID кризата се натрупаха толкова много лъжи,

...
Във връзка с COVID кризата се натрупаха толкова много лъжи,
Коментари Харесай

Кънчо Стойчев: ПП засега се справят, за такава сложна коалиция толерансът трябва да е не 100, а 200 дни

Във връзка с Коронавирус рецесията се натрупаха толкоз доста неистини, че светът в този момент стартира да гърми. Не желая да кажа, че няма вирус и той не е рисков, само че цялостната реакция на политическата класа в целия свят разсъни остро отвращение ". Това сподели пред БНР социологът Кънчо Стойчев.

Според него няма нито едно свястно доказателство, че политиката, водена до момента по отношение на пандемията, е вярната. Той даже я дефинира като напълно неправилна, тъй като е сложила в центъра на всички старания здравната система, а не пациентът:

" Две години се борим да не ни рухне здравната система, а въобще не ни интересува какво се случва с пациента ".

В предаването " Нещо повече " социологът разяснява и политическата картина в страната и електоралните настройки на българите:

" Важно нещо е, че водещата партия в ръководещата коалиция се употребява от бонификацията да бъде водеща. Тя е схващана като властта - с основно В. Има напълно леко повишаване на поддръжката за Политическа партия. Засега се оправят. Разбира се, доста рецензии могат да бъдат отправяни, само че прекомерно малко е времето, в което работят. За такава комплицирана коалиция толерансът би трябвало да е не 100, а 200 дни ".

По думите на Стойчев комплицираната и напрегната интернационална конюнктура ще стабилизира държавното управление:

" Стабилността в България става основен фактор и никой няма да клати лодката ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР