Във връзка с борбата с COVID-19 бившият евродепутат, български политик

...
Във връзка с борбата с COVID-19 бившият евродепутат, български политик
Коментари Харесай

Бареков дари личния си автомобил на лаборатория

Във връзка с битката с COVID-19 някогашният евродепутат, български политик и публицист Николай Бареков подари през днешния ден персоналния си автомобил Land Rover безплатно за потребностите на УМБАЛ „ Свети Георги” в родния му град Пловдив. Колата ще бъде употребена за обслужване на новосъздадената лаборатория за Коронавирус 19 в болничното заведение и за улеснение на работата на медиците на първа линия и на самата лаборатория, за която Бареков към този момент подари 10 000 лв.. На връчването на дарението през днешния ден с изключение на домакинът – изпълнителният шеф на УМБАЛ „ Свети Георги” проф. доктор Карен Джамбазов, участваха кметът на Пловдив Здравко Димитров и представителят на Николай Бареков – адв. Кристиан Гьошев.

„ От името на УМБАЛ „ Свети Георги” изричам откровени благодарности на господин Бареков за неговото подаяние. Той към този момент оказа помощ с персонални средства за лабораторията за COVID-19. А през днешния ден получаваме и опция да използваме този автомобил, който ще ни помогне да свършим ужасно доста работа, защото е високопроходим. Ще го използваме освен в битката с COVID-19. Той ще бъде доста потребен и в цялата активност на болницата”, сподели при приемане на дарението проф. доктор Карен Джамбазов.

„ Благодарни сме на господин Бареков и на всички останали донори, които помогнаха да реализираме резултатите, които имаме през днешния ден като съоръжение, инфраструктура и подготвеност за посрещнем по-тежки времена с COVID-19, като откровено се надяваме това да не се случва”, сподели още проф. Джамбазов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР