Във връзка с безпрецедентната ситуация ръководството на Химикотехнологичният и металургичен

...
Във връзка с безпрецедентната ситуация ръководството на Химикотехнологичният и металургичен
Коментари Харесай

Онлайн състезания ще се считат за приемни изпити в Химикотехнологичния университет

Във връзка с невижданата обстановка управлението на Химикотехнологичният и металургичен университет взе решение да бъдат извършени две спомагателни онлайн надпревари с сан на приемен изпит по химия, естествени науки и математика. За искащите възпитаници от 12-ти клас надпреварите ще се проведат на 16 май и 13 юни от 11 часа. Те ще бъдат с дълготрайност два часа и ще се проведат онлайн на платформата на университета.

Организираните онлайн надпревари ще бъдат в разнообразни формати, както следва: естествени науки (теста ще включва по 5 въпроса с избираем отговор от проучвания материал за наложителна подготовка в учебно заведение по предметите химия и запазване на околната среда, математика, физика и астрономия, биология и здравно обучение, география и информатика), химия и запазване на околната среда (теста ще включва 22 въпроса с избираем отговор и две задания – една от неорганична и една от органична химия, от проучвания материал за наложителна подготовка в училище) и математика (теста ще включва 30 въпроса с избираем отговор от проучвания материал за наложителна подготовка в училище).

За присъединяване претендентите би трябвало да подадат своите поръчки в период до 14 май и 11 юни. Необходимо е да изпратят три имена и настоящ email адрес. На тяхно съображение ще получат username и password за достъп до online системата на университета.

За присъединяване в надпреварите претендентите няма да заплащат такса.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР