Във връзка с актуализиране базата данни на дружеството и технологична

...
Във връзка с актуализиране базата данни на дружеството и технологична
Коментари Харесай

До 2 март спират работа всички каси на Топлофикация София

Във връзка с актуализиране базата данни на сдружението и софтуерна оптимизация от през днешния ден - 28 февруари, до 07.00 часа на 2 март 2020 година ще бъде спряна работата на всички каси на сдружението, припомнят в известие от "Топлофикация София " ЕАД.

В посочения интервал няма да се одобряват заплащания за топлинна сила и в касите на "Easy pay " и "Fast pay ", както и в платформата на "E pay ". За облекчение на потребителите сдружението удължава периода за заплащане на януарските сметки надлежно: за битови клиенти до 19 март и до 4 март за небитови клиенти, прецизират от Топлофикация София.

"Топлофикация София " е регистриран участник на газовата борса

До 4 март в това число се удължава и срокът за прилагане на комерсиалната отстъпка от 3 % по стратегия "Лоялен клиент ". Също по този начин в интервала 29.02.2020 година - 02.03.2020 година се стопира и начисляването на рента за всички остарели просрочени фактури.

За повече информация клиентите могат да се свържат с сдружението на www.facebook.com/www.toplo.bg, както и на E-mail: [email protected] или да позвънят в прът центъра на телефон 0 700 11 111, показаха от топлофикационното сдружение.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР