Във Враца вчера мъж запали колата си в центъра на

...
Във Враца вчера мъж запали колата си в центъра на
Коментари Харесай

Подпалвачът от Враца побеснял заради паяк

Във Враца през вчерашния ден мъж възпламени колата си в центъра на града, на площада пред Общината. Преди това нахлул с автомобила в пешеходната зона в час, в който там се движат доста хора. Подготвил се е авансово, носил е туба с бензин, полял е колата и я е запалил. Пострадал е един от служителите на реда, които са отишли да гасят.

Една от версиите за дейностите на побеснелия лидер на автомобил е възмездие поради това, че колата му е била вдигната от репатриращ камион, по-известен като паяк.

„ Това е една извънредно неразумна и глупава постъпка. Автомобили се подвигат всеки ден и даже ти да си в правото си това не е методът. Според мен този човек би трябвало да бъде осъден тежко, с цел да схванат другите, че по този начин не може да се прави “, съобщи пред Нова телевизия кметът на града Калин Каменов.

Шофьорът и кранистът, които са вдигнали колата на мъжа също разясниха случая.

„ Той беше паркирал на спирката. Закачихме автомобила и той дойде. Обяснихме му, че можем да отключим колата на място и на половин цена. Той бе извънредно недодялан и реагира остро “, споделят те.

„ Дори да предположим, че автомобилът му е вдигнат непозволено, което не е по този начин – не се прави по този начин. Един естествен човек не постъпва по този метод. Всеки е неудовлетворен, когато му сложат скоба или вдигнат автомобила. Какво ще стане в случай че всеки прави по този начин? Тази постъпка не би трябвало да бъде толерирана, тъй като основава наклонност “, прибавя кметът Каменов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР