Във Враца плъзнаха упорити слухове, че шефът на общинското предприятие

...
Във Враца плъзнаха упорити слухове, че шефът на общинското предприятие
Коментари Харесай

Слух катастрофира шефа на БКС във Враца, той категорично отрече /снимки/

Във Враца плъзнаха упорити клюки, че шефът на общинското дружество „ БКС “ Борислав Димитров е аварирал пийнал със служебния джип „ Тойота “. Сред локалните поданици настойчиво се заприказва, че под въздействието на алкохол Димитров е блъснал служебния джип, по време на фамилен пикник край монтанското село Долно Озирово и по-късно е избягал от мястото. Музовирите шушукат, че возилото много съществено е потърпевшо и няма по какъв начин да не мине през сервиз.
Мълвата, както и други сигнали, доближиха и до редакцията на организация BulNews. За да ревизира истинността на слуховете, кореспондент на организация BulNews се свърза с Димитров и пожела да види служебната „ Тойота “. Проверка на място сподели, че джипът е очевидно здрав и без следи от конфликт.
Борислав Димитров показа, че като чул слухът за злополуката бил учуден от. „ Няма такова нещо. Ходил съм по работа в селото, само че не е имало никакви произшествия “, безапелационен бе Димитров.
След разясненията със служебното возило поискахме шефът на БКС да разяснява и другите сигнали, които сме получили за спор на ползи и нередности против него.
На въпроса дали употребява служебната „ Тойота “ като персонален автомобил и джипът стои паркиран пред блока, в който живее, Димитров отговори, че в никакъв случай не би си разрешил сходно нещо. Той уточни, че се е случвало да оставя от време на време джипа пред жилището си, само че това е било единствено в изключителни случаи.
„ Зима сме, аз непрекъснато би трябвало да мога отвръщам. Имаше интервал, в който 3-4 дни не бях спал “, разясни шефът на БКС.
Борислав Димитров обясни и събитията към снегопочистването на четвъртокласната пътна мрежа, което би трябвало да се прави от софийска компания, с която е подписан контракт. Според осведомени, това в действителност ставало с техника и сол от БКС. Комуналният началник уточни, че сега четвъртокласната пътна мрежа се чисти от софийска компания, само че преди този момент за къс интервал от време тази активност е била предоставена на БКС, тъй като общината към момента не е била сключила контракта за зимното поддържане.
На слуховете, че Димитров няма нужното за длъжността обучение, той отговори, че е приключил висше обучение и има бакалавърска степен, а сега учи за магистър по стопанска система.
В редакцията на медията ни постъпиха сигнали по отношение на компанията, правила ремонтите на детските градини „ Зора “ и „ Дъга “, както и озеленяването на новия медицински университет „ Проф. доктор Иван Митев “, което ставало благодарение на техниката на БКС.
Оказа се, че в действителност компанията е дебитор на общинското дружество и има неизплатена фактура за 400 лв. и по думите на Димитров няколко пъти е употребила камионите на предприятието. На кой обаче е тази компания и има ли нещо общо с специалиста в ръководство на отпадъците Станимир Добрев, правил наблюдаване на комуналното сдружение, шефът на БКС съобщи, че не знае. Откакто Димитров е застанал отпред на общинското дружество Добрев няма подписан контракт и не получава заплащане от предприятието.
Последният сигнал бе за спор на ползи против Димитров, защото кметът на Враца Калин Каменов е бил кум на сватбата му. На това изказване комуналният началник безусловно се изсмя и съобщи, че фантазията на някои хора е много развихрена „ Не. Калин Каменов не е бил кум на сватбата ми. Това към този момент е доста смешно “.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР