Във вихъра на зимата, когато студът обгръща всичко около нас, шаловете

...
Във вихъра на зимата, когато студът обгръща всичко около нас, шаловете
Коментари Харесай

11 от най-модерните шалове, които да искате за коледен подарък

Във вихъра на зимата, когато студът обгръща всичко към нас, шаловете изпъкват като неотразима модна изява, предоставяйки освен топлота, само че и уют на всеки наш ден. Този аксесоар е като палитра от цветове, топла прегръдка, която всеки от нас търси в студените зимни дни. Във вълнуващия свят на модата, шаловете са стилов акцент, елементарно избиран и смесен към всеки зимен тоалет. В този материал ще се срещнем със зашеметяващите варианти от сладки шалове, които освен ще ви предпазят от студа, само че и ще придадат неповторим шарм на вашата зимна визия.

Сивите шалове са типичен и безконечни, които са съвършени за зимния сезон. Те са универсални и могат да се комбинират с всевъзможни тоалети. Сивият цвят е предпазлив и непоказен, само че в същото време грациозен и моден.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от jasmin (@jasminxleyla)

 

Белите шалове са изчистени и елегантни, които са съвършени за по-официални мотиви. Белият цвят е знак на непорочност и непорочност, само че също по този начин може да бъде доста моден и съвременен. Той може да бъде смесен с черно облекло, с цел да сътвори контрастност и да придаде една изискана визия, а за всекидневието е идеално комбиниране с всички цветове.

 

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Margaux Lahana (@estherjunelife)

 

Червените шалове са смели и празнични, които са съвършени за зимните празници. Червеният цвят е знак на любовта и пристрастеността, само че също по този начин може да бъде доста съвременен и моден. Червеният шал може да бъде направен от разнообразни материи и да има разнообразни десени, които са подобаващи за всяка визия. Той може да бъде смесен с черно облекло, с цел да сътвори контрастност и да придаде една смела и празнична визия.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Karina Aygistova (@karina_ayg)

 

За уютен външен тип кафявите шалове са съвършен избор. Класическият модел прибавя нотка обичаен сексапил към всяко облекло, до момента в който меката и топла материя ви обезпечава комфорт в студените дни. Независимо дали е комбиниран с всекидневен пуловер, чеп или дънки, а за какво не и с по-официално палто и рокля, кафявия шал е стилно и практично допълнение към всеки зимен дрешник.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от sonia dhillon (@sonia_dhi)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР