Във Видин стартира мащабно спортно състезание. Събитието се провежда в

...
Във Видин стартира мащабно спортно състезание. Събитието се провежда в
Коментари Харесай

Във Видин стартира състезание с участието на стотици ученици

Във Видин започва огромно спортно съревнование. Събитието се организира в границите на план „ Развитие на диагностични центрове за ортостатични и мускулно-скелетни разстройства при деца в учебна възраст в Сърбия и България “, който се извършва от Спортен съюз Княжевац и Община Видин. Проектът е съфинансиран от Европейския съюз по Програмата за трансгранично съдействие Interreg-ИПП България-Сърбия 2014-2020 година Основната му цел е построяването на диагностични центрове в двата града . Във Видин центърът е ситуиран в постройката на някогашната стоматологична поликлиника и е оборудван с последно потомство съвременна техника.

Заместник-кметът инж. Цветан Асенов откри събитието и приветства гостите и участниците от името на кмета на Община Видин Огнян Ценков и от свое име. Той благодари на Спортен съюз Княжевац за положителното съдействие и пожела на състезателите спортсменска игра и триумф.
В надпреварата се включиха общо 200 деца, които са минали през второстепенен обзор на разстройства на стойката, походката и съществуване на гръбначни изкривявания. Всички участници получиха златни медали, които връчи инж. Цветан Асенов.

След събитието гостите от сръбския град посетиха културно-исторически забележителности, измежду които средновековната цитадела „ Баба Вида “ и Епиграфския музей.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР