Във видеоклипа, публикуван от Сива зона (Grey Zone) -канал в

...
Във видеоклипа, публикуван от Сива зона (Grey Zone) -канал в
Коментари Харесай

Показна екзекуция с чук на избягал руски наемник от ”Вагнер”

Във видеоклипа, оповестен от " Сива зона " (Grey Zone) -

канал в " Телеграм ", обвързван с " Вагнер ", мъж се разпознава като Дмитри Якушченко, на възраст 44 години и споделя, че е родом от Крим и е излязъл от пандиза, преди да се причисли към " Вагнер ".

 

" Възнамерявах да намеря някаква малка врата, просто, както споделят, да избягам ", споделя той и прибавя, че това " не е неговата война ".

 

Sledgehammer execution of Russian mercenary who fled shown on video
— Malay Mail (@malaymail)
Според " Сива зона " той е бил хванат в украинския град Днепър.

 

" След това, както сътрудника му Евгени Нужин, той се разболя от същата болест, при която губиш схващане в някой украински град…, а след това се събуждаш в мазето, на последното си правосъдно съвещание ", сподели обвързваният с " Вагнер " канал, имайки поради изтезанието с чук на различен наемник, видео от която беше оповестено предишния ноември.

 

На фрагментите от видеото, озаглавено " Видео от делото за измяна ", се вижда, че главата на Якушченко е залепена с тиксо за тухлена стена, а зад него стои неидентифициран мъж с чук. " Бях на улицата в град Днепър, където бях ударен по главата и изгубих схващане, след което се разсъниха в тази стая и ми беше казано, че ще бъда съден ", споделя той.

 

След това мъжът зад него подвига чука и замахва към главата му.

 

В този миг картината се замъглява. Чува се мощен тон и Якушченко се свлича на пода. Мъжът още веднъж замахва с чука. Видеото приключва с надпис, който гласи: " Съдебното съвещание се афишира за закрито ".

 

Агенция показва, че не е съумяла незабавно да ревизира достоверността на видеото.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР