Във Велинград се проведе обществено обсъждане, на което ръководството на

...
Във Велинград се проведе обществено обсъждане, на което ръководството на
Коментари Харесай

SPA столицата ни с оздравителен план

Във Велинград се организира публично разискване, на което управлението на общината показа и предложи пред обществеността „ Плана за финансово излекуване на община Велинград за интервала 2020- 2022 г.”. Целта е намирането на баланс сред доходи и разноски, общината да бъде финансово постоянна, да стартира да извършва без усложнения функционалностите си и да обезпечава естествени условия на живот на своите поданици.

Мерките, създадени като част от Плана, следва да имат дълготраен резултат върху цялостната активност на общината и въвеждането и осъществяването им са от извънредно значение за действителното поетапно излекуване на община Велинград и постигането на финансова непоклатимост към края на деяние на Плана и идващите интервали.

Изходната позиция на кмета доктор Коев при изработването на този проект е да усъвършенства наличните запаси и да ограничи неефективните действия в общината, влагането на съществени старания за повишение на общинските доходи и да упражни съответен надзор върху разходването на държавни и общински средства. За да реализира заложените в Плана цели и в името на бъдещия разцвет на Общината, управлението поема отговорност за ръководство при строга финансова дисциплинираност и непрекъснат мониторинг от страна на Общински съвет и другите контролни органи и чака поддръжка и взаимни дейности от ОбС-Велинград.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР