Във Великобритания телевизията на Би Би Си ще излъчва уроци,

...
Във Великобритания телевизията на Би Би Си ще излъчва уроци,
Коментари Харесай

ВВС ще излъчва уроци за децата във Великобритания

Във Англия малкия екран на Би Би Си ще излъчва уроци, с цел да оказва помощ на децата да бъдат в крайник с учебния материал по време на новата карантина в страната.

Уроците ще могат да бъдат гледани по Втори канал на Би Би Си, CBBC (Детския канал на медията), както и онлайн. Излъчването на предаванията стартира в понеделник и включва по три часа за децата в главните учебни заведения всеки ден от седмицата и минимум по два часа за учениците в междинното обучение.

Учебните заведения бяха затворени за множеството деца в по-голямата част на Обединеното кралство като част от наложените по-строги ограничения в битката против COVID-19.

По време на първия локдаун предходната пролет имаше уроци онлайн, само че не и по постоянните телевизионни канали. Решението в този момент е взето поради угриженост, че фамилиите с по- ниски приходи може да имат усложнения в обезпечаване на онлайн образование за децата си.

Премиерът Борис Джонсън дефинира проектите на Би Би Си като „ фантастични “, а генералният шеф на медията Тим Дейви посочи, че " образованието е от извънредно значимо значение ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР