Във Вашингтон, високопоставени американски служители от The White House, U.S.

...
Във Вашингтон, високопоставени американски служители от The White House, U.S.
Коментари Харесай

Асен Василев и Александър Николов разговаряха с енергийни и търговски експерти в САЩ

" Във Вашингтон, високопоставени американски чиновници от The White House, U.S. Department of State, U.S. Department of Commerce и U.S. Department of Energy бяха домакини на българска делегация на високо равнище от търговски и енергийни специалисти. Засиленото съдействие за диверсификация на енергийните доставки и зелени начинания ще значи по-голяма енергийна сигурност и разцвет за България ", се споделя в информация на американското посолство.

Както към този момент писахме на посещаване в Съединени американски щати са финансовият министър и Асен Василев и министърът на енергетиката Александър Николов.

Във вторник министър председателят Кирил Петков заяви, че вицепремиерът Василев ще разиска опциите за доставка на полутечен газ от Съединени американски щати като опция на съветския газ и възможни проблеми при ескалиране на рецесията с Украйна.

Българо-американската делегация се поклони и на паметника на Васил Левски в американската столица " Нашите връзки сред хората са исторически и ние се движим #ЗаедноНапред ", написа американското посолство в пост със фотография на енергийния министър и Херо Мустафа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР